top of page

Vakantiewoning reserveren

Bent u op zoek naar ultieme ontspanning in een luxueuze omgeving? 
Wij heten u welkom!

"Maison Himbe" is een luxueuze vakantiewoning in de prachtige natuur van Durbuy. Met zijn 5 slaapkamers met tweepersoonsbedden biedt "Maison Himbe" ruimte aan 10 personen. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer, waardoor onze gasten altijd over voldoende privacy beschikken. Eén van de slaapkamers bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en is volledig aangepast voor mindervaliden.


Op het grote terras, aangrenzend aan een prachtige tuin, kunt u gezellig genieten van een heerlijke barbecue. Kunt u geen genoeg krijgen van het prachtige uitzicht, maar is het te slecht weer om buiten te zitten? 

Installeer u dan in onze sauna, neem een duik in ons binnenzwembad of maak het u gemakkelijk op één van de zalig zachte ligbedden in onze wellness-ruimte en geniet van het adembenemende zicht op de valleien van Durbuy.
 

Als u op zoek bent naar een zalige vlucht van de dagelijkse drukte, een plaats waar u volledig tot rust kan komen en tóch een 'thuis'-gevoel wilt hebben, bent u bij "Maison Himbe" op het juiste adres. Optimaal ontspannen in combinatie met de talloze activiteiten en uitstapjes die een bruisend Durbuy te bieden hebben, daar staat "Maison Himbe" voor.
 

Reservaties zijn mogelijk in de formule van weekends (vrijdag-zondag), midweken (maandag-vrijdag) of weken (vrijdag-vrijdag)

  • De vermelde prijs is steeds EXCLUSIEF toeristenbelasting (€9,00/nacht), verbruikskosten voor water en energie (€60,00/nacht).

  • De vermelde prijs is inclusief 6% BTW en inclusief €130,00 schoonmaakkosten. 

  • Uw reservatie is pas definitief na betaling van de waarborg (€875,00). Deze krijgt u na uw verblijf terug. 

  • Standaard inchecktijd is 17.00 uur. Standaard uitchecktijd is 10.00 uur. Op zondag is de uitchecktijd 18u00.

  • Bedlinnen zijn voorzien. Bad- en keukenhanddoeken zijn niet voorzien.

  • Deze woning werd met zorg ingericht en leent zich niet voor gelegenheden zoals vrijgezellen- en studentenweekends, noch voor activiteiten van jeugdverenigingen.

  • Huisdieren zijn niet toegelaten.

  • Groepen jonger dan 21 jaar zijn niet toegelaten.

bottom of page